BEAWARE BEHANDLER UDDANNELSE

Kom i mesterlære som Beaware behandler.

Du bliver både undervist kropsterapi, psykoterapi og mindfulness meditation. Beaware behandlingen er en dybtgående og helheds orienteret behandlingsform, hvor krops- og psykoterapien kan integreres i samme behandling.

Den bedste oplevelse jeg har haft i noget andet uddannelsesforløb.

Den læringsproces jeg har gennemgået på Beawareuddannelsen, er den bedste oplevelse jeg har haft i noget andet uddannelsesforløb.

Størstedelen af undervisningen er foregået som enetimer. Det krævede, i starten lidt overvindelse fordi jeg på ingen måde kunne “gemme mig”, som elev. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at dette slet ikke var nødvendigt. Her handlede undervisningen nemlig om et samarbejde mellem Kim og mig, og jeg spurgte hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Selvom jeg har været i Mesterlære, og derved er blevet oplært i Kims behandlingsteknikker og metoder, har der hele tiden været fokus på, at jeg skulle finde frem til min egen identitet som behandler. Det har især gjort sig gældende i undervisningen i den psykoterapeutiske del af uddannelsen, som hovedsageligt har været superviserede klientsessioner.

Udfra devisen: “Øvelse gør mester”, startede jeg ret tidligt i forløbet med at have (gratis?)klienter med Kim som superviser. Det kunne føles som en krævende og udfordrende måde, at øve sig på. På den anden side har jeg aldrig før lært så meget, så hurtigt. En stor del af den positive oplevelse, kan tilskrives Kims måde at supervisere på. Osse her oplevede jeg Kim som en hjælp og støtte, fremfor en bedømmende autoritet.

Jeg er nu næsten færdig med uddannelsen, og føler mig godt klædt på til at blive 100% selvkørende. Det giver mig et sus af lykke, når jeg oplever at have hjulpet en klient i den rigtige retning. Når det lykkes er det, det hele værd.

Kika Mazanti

beaware_folder_forsideBeaware behandler uddannelsen

På beaware uddannelsen bliver du både undervist i kropsterapi, psykoterapi, kostvejledning, træningsvejledning og mindfulness meditation.

Du får herved et solidt og bredt funderet grundlag for at arbejde som behandler, og tilbyde den optimal behandling til at hjælpe dine klienter, med både fysiske og psykiske problematikker.

Undervisere på uddannelsen er et team ar meget erfarne og kompetente behandlere og terapeuter. Uddannelses ansvarlig er undertegnet, Kim Bruchmann. Jeg er uddannet Manuvision behandler, psykoterapeut, healer og har 35 års erfaring og praksis med yoga og meditation.

Der er desuden tilknyttet en række eksterne konsulenter med hvert deres speciale.

Torben Hansen er underviser og supervisor på Vedfelt Instituttets kvalitetssikrede pyskoterapiuddannelse. Ud over flere psykoterapeutiske uddannelser har han en tre årig mindfulness og meditationsformidler uddannelse fra Skolen for Anvendt Meditation.

Jeespper Dalgård som til dagligt funger som Body sds behandler og underviser på body sds uddannelsen. Jeespeer har desuden en omfattende viden og kost, vitaminer, mineraler og kroppens biokemi.

Kika Manzanti Sørensen. Uddannet Beaware behandle, træningsvejleder og med stor viden om behandling af stress, angst og depression.017

Beaware behandlingen er en dybtgående og helhedsorienteret behandlingsform, hvor krops- og psykoterapi integreres.

Kropsterapien hjælper klienten med at give slip på spændinger og fjerne smerter, samt
forløse uforløste følelse. Kropsbevidstheden styrkes under behandlingen.

Psykoterapien er en mulighed for at få hjælp til at sætte ord på det der er svært, og skabe klarhed over, hvad der skal til, for at ændre uhensigtsmæssige indstillinger og reaktionsmønstre. Og ikke mindst at få hjælp til at etablere de ressourcer det kræver, for at foretage den nødvendige kursændring.

Som Beaware behandlinger skaber du positive og blive forandringer.

Klik på de underliggende link, for at få en uddybende beskrivelse af uddannelsen og svar på dine spørgsmål!

Hvad lære du på Beaware uddannelsen?

images (1)

Du bliver både undervist i krops- og psykoterapi, mindfulness meditation og……Læs her mere om hvad du lære på Beaware uddannelsen

Beaware uddannelsen er opbygget af 5 moduler

images (1)Uddannelsen er opbygge af 5 moduler, med hvert deres fokus. Samlet undervisningstid vil være 220 timer og uddannelsen strækker sig over…Læs her om hvordan uddannelsen er opbygget!

Hvem henvender uddannelsen sig til?

henvenderBeaware uddannelsen er for dig der ikke før har taget nogen terapeutisk uddannelse, og har lyst til at arbejde med at forbedre andres livskvalitet både psykisk og fysisk.Uddannelsen kan også bruges som kompetanceudvikling for dig som allerede har en uddannelse som feks. massør, og har lyst til at kunne hjælpe dine klienter via psykoterapi. Eller for dig der er psykoterapeut/psykolog og har lyst til også at arbejde min dine klienter direkte via kroppen. Læs her hvem uddannelsen henvender sig til

Book her!

Book en behandling

Book din behandling her!

Book her!

Book en gratis prøve lektion

Book en prøvelektion og prøv undervisnings formen.

Mads

Jeg har haft problemer med stress i en længere periode og har benyttet mig af mange forskellige behandlingstilbud. Jeg følte dog aldrig at der var nogle af disse behandlere der rigtig kunne gøre en forskel for mig og min stress. Men dette ændrede sig da jeg kom til Kim. Med Kims unikke og dybdegående behandlingsform har jeg fået kontrol over min stress gennem forståelse for og kontrol af mine tanker. Forskellen mellem Kim og alle andre behandlere er at Kim arbejder med krop, sind og sjæl som én helhed og er oprigtigt engageret i den enkelte kunde. Jeg har fra første behandling følt at Kim arbejder effektivt og målrettet mod at få både krop og sind i balance. Han arbejder med stor professionalisme og empati og jeg har ved Kims hjælp gennemgået en stor personlig udvikling. Jeg giver Kim mine bedste anbefalinger.

Mads Nielsen

Mariannne. Efter første session efter 10 år med massiv angst

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse, jeg havde ikke nogen forventninger til besøget, men jeg blev klogere. Da jeg gik derfra havde jeg som en hvid skjorte der blev blæst igennem af vinden☺️☺️☺️☺️☺️

Marianne Gårdby Nielsen

016Du bliver uddannet til professionel behandler, enten som fuldtids behandler eller som et side job. Undervisningen er primært baseret på konkret praktisk arbejde, via behandling af dine med studerende, samt klienter ”udefra”

Kernen i uddannelsen er at lære at nå ind til roden, til årsagen på problemet. BeaWare behandlingen er ikke kun symptombehandling, men forsøget er at helbrede og forebygge fremtidige lidelser.

Som BeaWare behandler kan du gøre en forskel.

Du vil blive trænet i at arbejde med mennesker, og at træde ind i det intense rum som skabes under behandlingen. Og sanse et andet menneske og se dybere end ordene rækker, uden at dømme og fordømme.

Beaware uddannelsen er også en rejse ind i dig selv, hvor du lære at forstå dine egne tanke- og handlemønstre bedre, og få de redskaber, der er nødvendige for at kunne arbejde som behandler.

priserDen økonomiske del:

Modulpris: 10 timers mesterlærer ene undervisning: 3500.-

10 Timers holdundervisning: 1500.- som svare til en weekend.

Samlet pris for hele forløbet: 37.500.- som kan betales i rater.  Og dine udgifter reduceres når du begynder at give elevbehandlinger mod betaling.

Ved betaling af hele beløbet samlet gives 10 % rabat. Anbefaler du uddannelsen til en der optages, får du ligeledes 10% rabat.

Moduler af 10 timer købes løbende, og du kan til enhver tid stoppe i forløbet og tage det med dig du har lært. For at kunne blive eksamineret og få eksamensbevis, kræves det at du gennemføre hele forløbet, og har givet minimum 50 behandlinger.

Praktisk info

Undervisningen vil ligge på en hverdags aften 18.30-21.30 om ugen samt en weekend om måneden  lørdag og søndag 10.00-16.00

Efter 5. modul vil du blive eksamineret, af ekstern sensor. Eksamen er praksis, hvor du får en klient du ikke kender og skal give vedkommende en times behandling. Herefter vil der være en kort samtale om din behandling, og Beaware behandlingens idegrundlag.

Desuden vil du få mulighed for at ”træne” på dine medstuderende 2 gange pr. mdr. på en hverdagsaften. Dette er uden beregning og uden undervisning. Altså selvtræning.

Der vil desuden være et obligatorisk pensum af litteratur vedrørende psykoterapi.

Uddannelses ansvarlig Kim Bruchmann.  Uddannet Manuvision behandler, psykoterapeut, yoga og meditations instruktør. Selvstændig praksis siden 2006. Ca. 3000 klient sessioner

Diverse eksterne undervisere vil blive benyttet.