Klient udtalelser

team3Her kan du læse om klienters oplevelser.

Banebrydende behandlingsform

FANTASTISK OG BENEBRYDENDE BEHANDLINGSFORM

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente første gang, jeg var på briksen hos Kim. Jeg opsøgte behandlingen for at få mere balance i mit hoved og mit liv, men fokus endte med at være et helt andet sted. Jeg blev både overrasket og glad samtidig med at jeg blev rørt til tårer og mærkede en følelse af afslappethed, som jeg ikke havde gjort længe.
Allerede efter første behandling var jeg overbevist om, at jeg ville vende tilbage. Jeg er nu kommet hos Kim i mere end et halvt år og kan mærke nogle tydelige forandringer.
Jeg er blevet mere forstående og accepterende overfor mine egne handlemønstre. Det er rart at kunne dele tanker og frustrationer med Kim, som er lyttende og forstående og som på sin egen empatiske måde får sat skub i den forandringsproces, som jeg selv ønsker. Jeg er blevet inspireret til at handle, når mine grænser er blevet brudt og jeg er blevet mere opmærksom på, at jeg selv er herre over at have det godt. Behandlingsformen har været banebrydende for mig. Jeg har længe været god til at sige noget og mene noget helt andet, men når kroppen indgår i behandlingen, er det lettere at være ærlig overfor sig selv og indse ting, som man slet ikke var klar over. Jeg har en kæmpe tiltro til Kim og kan varmt anbefale hans behandling!

Julie Helquest

Stress

Jeg har i lang tid haft svært ved at takle udfordringer og problemer på en konstruktiv måde, og bibeholde mit overblik og min jordforbindelse. Efter at jeg er begyndt at komme oppe hos Kim regelmæssigt, har jeg fundet frem til en indre ro jeg ikke har følt længe. Jeg får afløb for alle de ting der optager unødvendig tankekræft og plads, og har fået mere overskud og rum til at tage imod livet og se frem til alle de positive ting, i stedet for altid at forberede mig på det værste.
Jeg kan varmt anbefale Kim, da han er varm og behagelig og giver mig en masse råd jeg kan bruge på alle måder i mit liv.

Monica Sepka

Skulder

Jeg har i ca. 15 år haft problemer med den ene skulder som på en eller anden måde har siddet skrævt. Jeg har gennem årene været til forskellige behandlinger, fysioterapi, massage, volfing, kst m.m Næsten alle har bemærket at min skulder var skæv og har forsøgt at rette den, uden held. Men efter anden behandling hos Kim, var der en meget mærkbar forbedring. F.eks. kunne jeg ligge med armen ned langs siden af kroppen, det har ikke været muligt før, der skulle jeg finde en stilling med armen liggende hen over kroppen eller i en skæv vinkel ud fra kroppen for at kunne finde hvile – dejligt.

Lone

Ryg

Jeg har i flere år efter en løfteskade haft problemer med ryggen i ca 5 år, jeg er nu 26. Jeg har været ved flere læger, der ikke har kunne hjælpe. Jeg har de sidste 3 år svømmet tæt på hver dag i håb om at dette ville have en god effekt, hvilket det dog også havde, men ikke nok til at fjerne smerterne. Jeg hørte om Kim gennem min mor, som tilbød mig en tur på briksen, der hurtigt blev til flere. Allerede efter første tur, kunne jeg mærke en forbedring og efter 3,4 behandlinger er jeg nu nede på minimal smerte. Så tak for det :) Der udover har jeg med vejrtræknings-øvelser, om det så er i min seng, køen i netto, på cykel etc. ro, overskud og velvære fysisk som psykisk! Alt i alt, en virkelig fantastisk oplevelse og en varm anbefaling herfra! – Kasper – Studerende

Kasper
Book her

Book en tid

Bestil din tid her!

Behandling

”Jeg havde læst om og kendte derfor lidt til behandlingsformen ManuVision, da jeg var så heldig at høre om Kim og hans klinik. Jeg fik min første “kropsmassage” – som jeg kalder det i daglig tale – i januar 2008 – og jeg har gået til regelmæssige behandlinger siden. Kort sagt: Det er den bedste investering, jeg har gjort for mig selv og mit fysiske/psykiske velvære – og som jeg på det varmeste kan anbefale. Det må prøves”.

Ena Kristensen

Send en besked

Kunne du tænke dig at vide mere og har spørgsmål?

Kontakt: 28 89 84 86

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Smerter

Det er jo bare super godt. En god fornemmelse i kroppen som føles meget mere afslappet og rørig inden i. Løsnet op for mange spændinger og smertefri de steder, man havde ondt . Du er rigtig god til at finde de ømme punkter.! En følelse af en helt anden og bedre krop. Ligesom at være født på ny. God psykisk velvære. Eneste minus er at man bliver afhængig. Meget endda.

 

Merethe

Angst/stress

Jeg startede hos Kim i september 2013 efter, at jeg havde fået anbefalet hans behandlinger. Nu står jeg selv i den situation, at kunne give en klar anbefaling.
Før jeg startede med kropsterapien kendte jeg ikke rigtig til det. Sidenhen har jeg dog virkelig fået øjnene op for det, at arbejde med kroppen og hvad det samtidig kan gøre for sindet. Det fede er derudover, at du ikke nødvendigvis behøver gå der en masse gange før du kan mærke forbedringer. Jeg gik der 6 gange, og kan mærke væsentlige ændringer – både med krop og sind.
En af de største ting jeg har fået ud af at gå hos Kim, er accepten af følelserne og tankernes tilstedeværelse. Før jeg begyndte hos Kim brugte jeg så meget energi på, at skubbe de negative følelser og tanker væk, når jeg havde en dårlig dag, uge eller periode. Det havde jeg nemlig altid fået af vide, at jeg skulle. Men det kan man ikke! Og nu hvor jeg har lært at anerkende dem, passerer de væsentligt hurtigere, fordi jeg bruger meget mindre energi på dem.
Jeg har altså lært at anerkende mine følelser i de dårlige perioder og at ”være i dem” sådan, at jeg slipper for at bruge al min energi på dem.
Derudover var arbejdet med kroppen en rigtig god oplevelse. Jeg fik helt klart en meget dybere indsigt i min krop og opdagede, at når jeg troede, at jeg slappede af, så kunne jeg næsten gå 10 niveauer ”længere ned”. Det var simpelthen fantastisk, og også meget anvendelig i ens hverdag, hvor jeg er blevet mere kropsbevidst bl.a. omkring de spændinger jeg kan have.

Karina

Yoga

Efter mange år på fodboldbanen, efterfølgende af et par års pause, har jeg oplevet en masse spændinger, og ubehag i mine ben. Jeg har haft æren af at dyrke yoga hos Kim, og må erkende at jeg både har fået bedre cirkulation i kroppen, samt et fantastisk overskud i min hverdag. At starte til yoga havde været i mine tanker i en længere periode, men har altid været lidt nervøs for at starte, men da jeg endelig tog mig sammen og kom derned, mødte jeg Kim, der med sin professionalisme og behagelige væremåde gjorde yoga til en fantastisk oplevelse.- Jeg kan kun give Kim de varmeste anbefalinger herfra”.

Michael

Stress

Normalt er jeg ikke en person der bruger terapi eller behandling. Og at jeg skulle går ned med stress kom meget bag på mig, men symptomerne var meget voldsomme og tydelige. En angst jeg aldrig havde prøvet og som skræmte mig fra vid og sans. Jeg hørte om Kim gennem en kollega, der beskrev ham som profesionel og “helt nede på jorden”. Allerede fra første konsultation følte jeg mig i kompetente hænder. Kombinationen af samtale, kropsterapi og mindfulness meditaion var rigtig go, og hjalp mig ret hurtigt over den værste angst. Efter et længere forløb kom jeg helt på benene igen, og kan idag se at jeg er en lidt anden person end tidligere, på den gode måde:-). Jegkan kun give Kim mine varmeste anbefalinger.

 

Claus