Rygsmerter

rygsmer

Rygsmerter

Rygsmerter består af en række faktorer, som alle påvirker og kan forstærke hinanden, så man ender i en ond spiral.

Årsag!

Nyeste forskning har vist at vores bindevæv har en stor betydning for, hvorfor smerter opstår. Bindevævs banerer et nyt begreb indenfor lægen videnskab.Baner af bindevæv der løber på kryds og tværs i kroppen. Disse baner binder hele kroppen sammen, og stivnet bindevæv et sted kan give konsekvenser et helt andet sted. Således rygsmerter.

Der kan også være tale om store spændinger i rygmuskulaturen.  Nogle af ryggens hvirvler kan være låst, med manglende bevægelighed og smerter som konsekvens, og endelig kan vores indre organers funktion forårsage rygsmerter. Jo værre smerterne bliver, desto mere påvirkes de enkelte dele, og man kan til sidst få så ondt, at ryggen bliver trukket skæv af spændingerne.

Problemerne kan skyldes fysiske overbelastninger og pludselig opståede skader, forårsaget af  forkert  bevægelser, forkerte arbejdsstillinger eller slitage af ryggens bruskskiver. Men det kan også være en konsekvens af følelsesmæssige belastninger som f.eks. stress gennem længere tid.

Behandling:

Under Manuvision behandlingen afspændes hele kroppen, så rygsmerter slipper, og muskler slapper af. Ved ryglidelser er det af afgørende betydning at få løsnet spændingerne i hele maveregionen.

Kroppen gennemarbejdes under behandlingen. Filosofien er, at kroppen hænger sammen fra top til tå via bindevævet, og at den selv har de nødvendige ressourcer til at retablere en velfungerende og sund ryg. Den skal ha` lov, og det får den ved at blive behandlet og  løsnet, stivnet bindevæv løsnes, energiflowet optimeres, og kroppen egen helbredelsesproces optimeres.

I slutningen af behandlingen kan ryggen løsnes med lette ledfrigørelsesteknikker.

Vejledning i rygtrænings programmer og øvelser til hjemmebrug, for at forebygge fremtidige rygsmerter,  kan også indgå som et element i ManuVision behandlingen.

Send en besked

Har du spørgsmål og ønsker at vide mere?

Klientudtalelse

Jeg har i flere år efter en løfteskade haft problemer med ryggen i ca 5 år, jeg er nu 26. Jeg har været ved flere læger, der ikke har kunne hjælpe. Jeg har de sidste 3 år svømmet tæt på hver dag i håb om at dette ville have en god effekt, hvilket det dog også havde, men ikke nok til at fjerne smerterne.

Jeg hørte om Kim gennem min mor, som tilbød mig en tur på briksen, der hurtigt blev til flere. Allerede efter første tur, kunne jeg mærke en forbedring og efter 3, 4 behandlinger er jeg nu nede på minimal smerte. Så tak for det 🙂

Der udover har jeg med vejrtræknings-øvelser, om det så er i min seng, køen i netto, på cykel etc. ro, overskud og velvære fysisk som psykisk! Alt i alt, en virkelig fantastisk oplevelse og en varm anbefaling herfra!

Se flere klientudtalelser her!

Kasper
Book her

Online booking

Ønsker du at booke en tid

28 89 84 86

Du er velkommen til at ringe.