ManuVision behandling. Effektiv smertebehandling. 25% rabat på 1. behandling

Se videoen om Manuvision behandlingen. Du får 25% rabat på din 1. behandling

KIMsh1ManuVision Behandling ikke bare massage. Det er kropsterapi. og vil gi dig en meget dybere kropsbevidsthed, så du bliver mere opmærksom på, hvordan kroppen har det, og forholde dig til det, og ikke kun dine tanker og intellekt. På den måde bliver det lettere at forebygge fremtidige problemer, og tage de beslutninger der MÆRKES rigtige. Behandlingen er effektiv ved bla. nakke og ryglidelser, skuldersmerter, hofte- og knæproblemer, stress, angst. Manuvision behandlingen benyttes i høj grad af elite sportsfolk der skal yde optimalt. Bla. de danske håndbold herrelandshold, det olympiske kvinde landshold i curling, samt adskillige proff. cykelhold. behandlingen er en dybtgående og effektiv helkropsbehandling af spændinger og smerter. Behandlingen bruges i stor grad af folk, der har vanskelig ved at få løst deres fysiske- eller psykiske problemer indebfor det etablerede system.Behandlingen kan bruges måde mod fysiske og psykiske belastninger som feks. stress. Eller bare for at vedligeholde et stort velvære og et højt sundheds niveau.

 

Idegrundlag og elementer.

Erfaringsmæssigt har det vist sig at kroppen påvirkes meget af, hvad vi oplever i livet og hvordan det påvirker os mentalt og følelsesmæssigt. Påvirkningerne sætter sig som ubalancer, spændinger og smerter i kroppen.

læs mere om Manuvision behandlingen her.

I Manuvision behandlinge kombineres dybtgående massageteknikker, akupressur, meridianmassage, zoneterapi, afspænding, åndedræts teknikker, frigørelse af evt. låste led og samtale. Spændinger og blokeringer i krop og sind løsnes. Det kombineret med behandlerens uddannet evne til at mærke og aflæse, hvad kroppen fortæller, gør manuvision behandlingen meget kraftfuld.

Se blokindlæg om nyeste forskning vedrørende bindevævets betydning for, hvordan smerter opstår, og hvordan de fjernes. Ligger helt i tråd med Manuvision behandlingens idegrundlæg. Læs her!

Læs om behandlings effekten her!

Book

Online booking

Book din næste behandling her!

28 89 84 86

Du er velkommen til at ringe!

Send en besked.

Har du spørgsmål til manuvision behandlingen, og om hvorvidt den behandlingsform kan hjælpe dig?

Gavekort

gavekortGlæd en du holder af med et gavekort til en ManuVision behandling.

Klientudtalelse

Jeg har haft problemer med stress i en længere periode og har benyttet mig af mange forskellige behandlingstilbud unden held. Men med Kims unikke og dybdegående behandlingsform har jeg fået kontrol over min stress gennem forståelse for og kontrol af mine tanker. Forskellen mellem Kim og alle andre behandlere er at Kim arbejder med krop, sind og sjæl som én helhed og er oprigtigt engageret i den enkelte kunde. Jeg har fra første behandling følt at Kim arbejder effektivt og målrettet mod at få både krop og sind i balance. Han arbejder med stor professionalisme og empati. Jeg giver Kim mine bedste anbefalinger.

Mads Nielsen

klientoplevelse

Jeg har i flere år efter en løfteskade haft problemer med ryggen i ca 5 år, jeg er nu 26. Jeg har været ved flere læger, der ikke har kunne hjælpe. Jeg hørte om Kim gennem min mor, som tilbød mig en tur på briksen, der hurtigt blev til flere. Allerede efter første tur, kunne jeg mærke en forbedring og efter 3-4 behandlinger er jeg nu nede på minimal smerte. Så tak for det. Alt i alt, en virkelig fantastisk oplevelse og en varm anbefaling herfra! – Kasper – Studerende

Kasper
Kasper