ManuVision behandling. Effektiv smertebehandling.

Se videoen om Manuvision behandlingen!

KIMsh1Manuvision behandlingen er en dybtgående og effektiv helkropsbehandling af spændinger og smerter. Behandlingsformer er meget populær hos top atleter, sangere, skuespillere der skal præstere. Og bruges også i stor grad af folk, der har vanskelig ved at få løst deres fysiske- eller psykiske problemer indefor det etablerede system.Behandlingen kan bruges måde mod fysiske og psykiske spændinger, ubalancer og problemer.

Idegrundlag og elementer.

Erfaringsmæssigt har det vist sig at kroppen påvirkes meget af, hvad vi oplever i livet og hvordan det påvirker os mentalt og følelsesmæssigt. Påvirkningerne sætter sig som ubalancer, spændinger og smerter i kroppen. læs mere om Manuvision behandlingen her.

I Manuvision behandlinge kombineres dybtgående massageteknikker, akupressur, meridianmassage, zoneterapi, afspænding, åndedræts teknikker, frigørelse af evt. låste led og samtale. Spændinger og blokeringer i krop og sind løsnes. Det kombineret med behandlerens uddannet evne til at sanse, hvad kroppen fortæller, gør manuvision behandlingen meget kraftfuld.

Se blokindlæg om nyeste forskning vedrørende bindevævets betydning for, hvordan smerter opstår, og hvordan de fjernes. Ligger helt i tråd med Manuvision behandlingens idegrundlæg. Læs her!

Læs om behandlings effekten her!

Book

Online booking

Book din næste behandling her!

28 89 84 86

Du er velkommen til at ringe!

Send en besked.

Har du spørgsmål til manuvision behandlingen, og om hvorvidt den behandlingsform kan hjælpe dig?

Gavekort

gavekortGlæd en du holder af med et gavekort til en ManuVision behandling.

Klientudtalelse

Jeg har haft problemer med stress i en længere periode og har benyttet mig af mange forskellige behandlingstilbud. Jeg følte dog aldrig at der var nogle af disse behandlere der rigtig kunne gøre en forskel for mig og min stress. Men dette ændrede sig da jeg kom til Kim. Med Kims unikke og dybdegående behandlingsform har jeg fået kontrol over min stress gennem forståelse for og kontrol af mine tanker. Forskellen mellem Kim og alle andre behandlere er at Kim arbejder med krop, sind og sjæl som én helhed og er oprigtigt engageret i den enkelte kunde. Jeg har fra første behandling følt at Kim arbejder effektivt og målrettet mod at få både krop og sind i balance. Han arbejder med stor professionalisme og empati og jeg har ved Kims hjælp gennemgået en stor personlig udvikling. Jeg giver Kim mine bedste anbefalinger.

Mads Nielsen

klientoplevelse

Jeg har i flere år efter en løfteskade haft problemer med ryggen i ca 5 år, jeg er nu 26. Jeg har været ved flere læger, der ikke har kunne hjælpe. Jeg har de sidste 3 år svømmet tæt på hver dag i håb om at dette ville have en god effekt, hvilket det dog også havde, men ikke nok til at fjerne smerterne. Jeg hørte om Kim gennem min mor, som tilbød mig en tur på briksen, der hurtigt blev til flere. Allerede efter første tur, kunne jeg mærke en forbedring og efter 3,4 behandlinger er jeg nu nede på minimal smerte. Så tak for det :) Der udover har jeg med vejrtræknings-øvelser, om det så er i min seng, køen i netto, på cykel etc. ro, overskud og velvære fysisk som psykisk! Alt i alt, en virkelig fantastisk oplevelse og en varm anbefaling herfra! – Kasper – Studerende

Kasper
Kasper