Kursuskalender

Online kursus ``Lr kropsterapi 2018. Basis modul.

Omkring 15 juli 2018 vil kursus beskrivelsen være online. Så kik forbi igen og læs om dette spændende kursusforløb. Og til en helt særlig sommer pris for de første der tilmelder sig.

Yoga og mindfulness meditations workshop d. 21/1 kl. 12-16

Klik på linket nedenunder og hør hvordan workshoppen er bygget op og hvordan yoga og meditation virker på krops og sind. Sted: Ryesgade 72, 2100 kbh. Ø. Tidspunkt: D. 21/1. kl. 12-16. Pris:  395.-. Tilmelding på tlf: 28 89 84 86 . Eller pr. mail.

Kropsterapeut for en dag d. 28/1 kl. 11-17

Erfaringsmæssigt har det vist sig at kroppen påvirkes meget af, hvad vi oplever i livet og hvordan det påvirker os mentalt og følelsesmæssigt. Påvirkningerne sætter sig som ubalancer, spændinger og smerter i kroppen.

Du får på denne dag mulighed for at lære nogle kraftfuld og dybtgående teknikker til at løsne spændinger i både krop og sind.

Og du får en enestående chanche for at ” kikke indefor” i en kropsterapeuts univers og få et indblik i hvordan kroppen afspejler din personlighed.

Dagen afsluttes med, at du skal gi en fuld behandling, til en klient du ikke kender som inviteres udefra.

Workshop for kropsterapeuter og massøre i ``Den terapeutiske samtale``. D 4/2 og d.5/2 Begge dage fra 11-16

Oplever du som kropsterapeut eller massør et behov for at bliver bedre ruste til at kunne hjølpe dine klienter via samtale kombineret med det du i forvejen kan???

Her har du en mulighed for at tilegne dig nogle basale psykoterapeutiske teknikker og metoder til at kunne stille de rigtige spørgsmål, der åbner og hjælper din klient.