Kursuskalender

Yoga og mindfulness meditations workshop d. 21/1 kl. 12-16

Klik på linket nedenunder og hør hvordan workshoppen er bygget op og hvordan yoga og meditation virker på krops og sind. Sted: Ryesgade 72, 2100 kbh. Ø. Tidspunkt: D. 21/1. kl. 12-16. Pris:  395.-. Tilmelding på tlf: 28 89 84 86 . Eller pr. mail.

Kropsterapeut for en dag d. 28/1 kl. 11-17

Erfaringsmæssigt har det vist sig at kroppen påvirkes meget af, hvad vi oplever i livet og hvordan det påvirker os mentalt og følelsesmæssigt. Påvirkningerne sætter sig som ubalancer, spændinger og smerter i kroppen.

Du får på denne dag mulighed for at lære nogle kraftfuld og dybtgående teknikker til at løsne spændinger i både krop og sind.

Og du får en enestående chanche for at ” kikke indefor” i en kropsterapeuts univers og få et indblik i hvordan kroppen afspejler din personlighed.

Dagen afsluttes med, at du skal gi en fuld behandling, til en klient du ikke kender som inviteres udefra.

Workshop for kropsterapeuter og massøre i ``Den terapeutiske samtale``. D 4/2 og d.5/2 Begge dage fra 11-16

Oplever du som kropsterapeut eller massør et behov for at bliver bedre ruste til at kunne hjølpe dine klienter via samtale kombineret med det du i forvejen kan???

Her har du en mulighed for at tilegne dig nogle basale psykoterapeutiske teknikker og metoder til at kunne stille de rigtige spørgsmål, der åbner og hjælper din klient.