Beaware behandling

Beaware behandlingen. Helheds orienteret behandlingsform.

En kraftfuld og helheds orienteret behandlingsform, hvor krops- og psykoterapi integreres. Effektiv til behandling af såvel fysiske som psykiske problematikker.

Beaware behandling.

images (1)Ofte bringes temaet for samtalen op her, men hvor det er kroppen der er udgangspunktet, og viser hvordan den har det. Det kan nogen være overraskende og meget indholdsrig, hvad kroppen har at fortælle. Så klienten har nu to parametre at lære af. Samtalen og kroppen.

Beaware behandlingen er meget effektiv til både at få forløst de smerter , spændinger og blokeringer du har i kroppen, samtidig med at du får en dybere forståelse af, hvad der forstyrre og ødelægger din livsglæde og stjæler din energi. På den måde får du nemmere ved at komme videre, og igen glædes over dit liv.

På den måde skabes der de bedste forudsætninger, for at genetablere kontakten og nå ind til din essens, din oprindelige natur, så dit liv kan leves ud fra, hvad der er rigtigt og vigtigt for dig. I behandlingen tages der både hånd om de problemstillinger du som klient har behov for at tale om, og få hjælp til at se, forstå og ændre.  Dette kombineres med kropsterapien, der åbner op og skaber kontakt til den sandhed og det sprog kroppen har. Du lære at forstå- og lytte til  kroppen, så krop, sind og følelser begynder at kunne arbejde sammen og udgøre en helhed. Denne udvikling og tilstand sætter dig i stand til at blive bedre til at leve ud fra din sandhed og natur. Beaware behandlingen kan anbefales ved stress, angst, depression, kriser og personlige udfordringer, og er også en særdelse god måde at arbejde med sin personlige udvikling.. Læs her om angstbehandling

Psykoterapien

images (3)Behovet for psykoterapi opstår ofte på grund af problemer i vores relationer. Til ægtefælle/kæreste, til en kollega/chef eller til nære venner. Jo tættere og jo vigtigere relationen er for os, desto større problemer kan der opstå. Der kan også opstå behov for at “få ryddet op” i sin bagage, når reaktions mønstre og adfærd bliver mere og mere uholdbare. I terapien hjælpes du til at sætte ord på det som er svært og til at mærke og forstå, hvad det betyder for dig. Og vigtigst…hvad du har af muligheder for at ændre på den uholdbare og belastende situation du sidder i.

Terapien er ikke baseret på en masse gode råd, men er derimod en dialog, hvor Beaware behandleren hjælper dig med at stille skarpt på, hvad problemet eller udfordringen egentlig handler om, og hvilke handlemuligheder du har. Og vigtigst, hvilke ressourcer der skal til for at ændre på situationen

Men psykoterapi uden at inddrage kroppen, er som at gå til en Mozart koncert med Justin Beaber i headsættet…. Du lytter ikke til det rigtige…

Kropsterapien

Massage_586284aKropsterapien er en direkte og naturlig måde at fortsætte det terapeutiske arbejde på. Her dukker der ofte sider, karaktertræk og måde at forholde sig til sig selv og omverden på, som for klienten kan være helt nye opmærksomheder. Den dygtige Beaware behandler vil ofte under den manuelle behandling præsist kunne sætte fingeren på, hvad det er klienten gør som ikke er hensigtsmæssigt. Kroppen lyver ikke og bære direkte præg af , hvordan klienten lever sit liv.

Desuden er den manuelle behandling meget effektiv til at løsne og fjerne spændinger og smerte på, samt stimulere kroppens egen helbredelses proces. Der arbejdes også her grundigt og dybt med åndedrættet, som er meget vigtigt for den generelle sundhed.

Fantastisk og benebrydende behandlingsform

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente første gang, jeg var på briksen hos Kim. Jeg opsøgte behandlingen for at få mere balance i mit hoved og mit liv, men fokus endte med at være et helt andet sted. Jeg blev både overrasket og glad samtidig med at jeg blev rørt til tårer og mærkede en følelse af afslappethed, som jeg ikke havde gjort længe.
Allerede efter første behandling var jeg overbevist om, at jeg ville vende tilbage. Jeg er nu kommet hos Kim i mere end et halvt år og kan mærke nogle tydelige forandringer.
Jeg er blevet mere forstående og accepterende overfor mine egne handlemønstre. Det er rart at kunne dele tanker og frustrationer med Kim, som er lyttende og forstående og som på sin egen empatiske måde får sat skub i den forandringsproces, som jeg selv ønsker. Jeg er blevet inspireret til at handle, når mine grænser er blevet brudt og jeg er blevet mere opmærksom på, at jeg selv er herre over at have det godt. Behandlingsformen har været banebrydende for mig. Jeg har længe været god til at sige noget og mene noget helt andet, men når kroppen indgår i behandlingen, er det lettere at være ærlig overfor sig selv og indse ting, som man slet ikke var klar over. Jeg har en kæmpe tiltro til Kim og kan varmt anbefale hans behandling!

Julie
Book tid

Book en tid

Du kan booke din næste behandling her!

Mail

Send en mail!

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en mail